KANUKING – AVANTURA

Riječ je o uzbudljivoj plovidbi rijekama u rafting K2 čamcu samostalno bez skipera ali s vodičem za grupu kao u slučaju provođenja programa KANU SAFARI. Naime, u rafting čamcu se nalaze samo dvije osobe koje samostalno s istim upravljaju. Upravljanje plovilom je vrlo jednostavno i brzo ćete biti sposobni prelaziti i preko zahtjevnijih sedrenih barijera što ovaj način spuštanja čini vrlo uzbuidljivim i pustolovnim.

Bez obzira što samostalno upravljate plovilom Vi ste čitavo vrijeme pod budnim nadzorom našeg/vašeg vodiča koji će za Vas odobirati najadekvatnije smjerove i mjesta na sedrama preko kojih je spuštanje nesmetano.

Trase su identične onima opisanima u Mrežnica rafting i Korana rafting.Također su iste i cijene.

Za početnike:

Preporučamo lakše, turist varijante ako je visok vodostaj, a u slučaju nižeg vodostaja može se i kao početnik spuštati po HARD trasama.

Za napredne:

Za one koji su već jednom probali rafting DUO preporučamo DUO DISCOVERY. Riječ je o programu koji može trajati i dva ili više dana sa spavanjem u prirodi ili u brvnarama, te šatorima uz rijeku, a plovi se po netaknutim dijelovima Mrežnice, Kupe ili Korane. Program se provodi za maksimalno 16 osoba a dužina, težina i trajanje se dogovara s učesnicima unaprijed.

Za provođenje ovog programa potrebna je znatna psihofizička pripremljenost.